Varför älskar vi att samla....?

Syftet med den här Bloggen är att försöka att öppna ett fönster in bland mina senaste fynd av främst svenskt 50-talsporslin från Gefle.

onsdag 14 december 2011

Kyrkornas Loppis - Färingsö

Hade hört av mor att detta skall vara ett fantastiskt ställe!
Påfyllning varje vecka men har bara öppet 10:00 - 14:00 på lördagar om jag fattat rätt?
Fyndvarning utfärdas!
Vi kom dock dit 13:45 så förutsättningarna var inte perfekta, men jag hittade i alla fall på en hylla tre ISI-minikubvaser i grönt för 15:-/st så jag blev nöjd!

Hur tar du dig dit: Buss från Brommaplan mot Svanhagen, Busshållplats - Troxhammar.
Loppisen och fiket ligger i den stora röda byggnaden till höger lite längre fram på vägen, det finns även parkering direkt framför.
Liten varning, de kör som blådårar på den här raksträckan så akta er!!!!
Herr Movarp har skickat en kartong vilket alltid ar upplyftande och i den fanns det även en Indigoblå ISI som jag saknade så helt plötslgt har jag 6st ISI-minikuber men de gröna skall bytas/säljas vidare!4 kommentarer:

 1. Kul med ISI-fynd :-)

  Jag har faktiskt inte de små gröna ISI-minikuberna (eller i alla fall den minsta, ska kolla vilka jag har) så den eller de är jag intresserad att byta ifalla de är hela och fina!

  SvaraRadera
 2. Herr Movarp: Då får du ta alla på en gång, trion hör ihop :-) Hur många delar innehåll minisettet från början?

  SvaraRadera
 3. Kul med en ny loppis! Lär väl inte hinna dit i år men...
  Tycker att vi får ta en gemensam loppisrunda i början av nästa år, det är ju roligare med sällskap och alltid kul att visa sina fynd för likasinnade (galningar) efteråt. :)

  SvaraRadera
 4. Ja, det kan jag göra iofs, jag tror jag har en av dem, men en dubblett är väl inget större problem. Ska bara kolla att jag inte har två av dem, då är det ju ingen större vits.

  Setet består av 3 delar.

  SvaraRadera