Varför älskar vi att samla....?

Syftet med den här Bloggen är att försöka att öppna ett fönster in bland mina senaste fynd av främst svenskt 50-talsporslin från Gefle.

söndag 8 april 2012

Påskfrukost 2012

Det blev:
2st Stekta ekologiska ägg från frigående hönor och en tomatsallad med citron, olivolja och Herbamare örtsalt.
2st Mackor av surdegsbröd (oliv & ost) från Stockholmsstenugnsbageri med Pepparrotsfärskost och skivade tomater med nymald svartpeppar.
1st Kanna Livslustte från Ängagård med lite råsocker på toppen.
1st Glas med Blodgrapefruktsjos....... GOTT!!!
Kanna: AU - Tunis
Kopp: AU - Vera
Assieter: BD - Flint
Glas: ISI
Bestick: Betina/Rosenholm

9 kommentarer:

  1. Åh, både vackert och frestande. Vad gult är fint!Jag har Detoxat i 3,5 dag nu och är vansinnigt sugen på allt :) Men efter kl 12 ska jag ta mig en stor kopp kaffe och lite till.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag hoppas verkligen att den koppen är så tillfredställande som du önskat :-)

      Radera
  2. Fint som snus den dära frukosten!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Härligt med frukost när man kan ta sig tid att njuta!

      Radera
  3. Vilken lyxfrukost och serverad i finaste porslinet!

    SvaraRadera
  4. Svar
    1. Solen i mitt kök är härlig på våren .....Men mina fönster ser hemska ut, min plan är att jag inte skall tvätta dem förren jag flyttar!!!....!

      Radera
  5. Härlig frukost helt i min smak, blodgrapejuice är så smarrigt! Och det är något helt otroligt härligt med att kunna göra en riktigt god frukost som man kan äta i lugn och ro, händer alldeles för sällan.

    SvaraRadera
  6. det där var påskfrukost med stil, tusan vad snyggt!

    SvaraRadera